luni, 16 august 2010

Atlas zooortodoxologic - Habotnicus Manellis

De cand ma stiu, padurea m-a fascinat cu toate bogatiile ei, mai ales fauna si flora forestiera. Dupa zile, saptamani, luni si ani de observatie, am decis, in pofida nenumaratelor contestari ale lupului, sa public primul meu tratat de zoootrodoxologie. Pentru inceput, o sa va prezint noutatile in domeniul speciilor descoperite.

Habotnicus Manellis sau Habotnic Manelist


Clasa: Devotus;
Ordin: Ecclesia;
Subordin: Ortodoxia;
Suprafamilie: Habotnicae;
Gen: Manellis;
Nume: Habotnicus Manellis


Habotnic
us Manellis sau Habotnicul Manelist are corpul acoperit cu obiecte de culoare galbena, de preferinta lanturi si cruci de talii si greutati diferite, cumparate de la "cineva, la un super pret, fiindca e scumpe domne' bijuteriile astea !".
Indivizii de ambele sexe poarta haine colorate strident, cu insemne de
"brand", fabricate intr-o uzina sub-urbana dintr-un cartier marginas al unui oras asiatic. La masculi, toraxul prezinta o proeminenta in jurul ombilicului care a disparut sub un strat gros de grasime, aceasta caracteristica il apropie de Habotnicae Popis, numai ca ultimul utilizeaza haine lungi si negre, iar talia buzunarelor lui sunt mult mai mari. Habotnicus Manellis traieste in colonie; cuibul sau are forma unei biserici cu foarte multe turnulete acoperite de tabla argintie sau aurie, in functie de posibilitatile sale financiare. Habotnicus Manellis se imulteste prin copulatia dintre un Habotnicus Manellis burtossi si o Habotnicus Manellis pitiponcis dupa ce au avut binecuvantarea unui Habotnicus Popis si dupa ce au platit o taxa la Habotnicus Bataiosis pentru distrugerea indivizilor(individelor) parazitare cunoscute sub numele generic de "dusmani" sau "dusmance".

Progeniturile habornicului manelist sunt crescute intr-un mediu lax si hranite cu frimituri sterilizate de la Carrefour. Adultii se hranesc cu mititei, gretare si bere. Spre deosebire de
Habotnicus Vulgaris, sistemul nervos central al habornicului manelist prezinta 6 neuroni in plus, care sunt organizati intr-o singura octava. Sunetele emise in perioada rutului sunt alterate de un semiton ceea ce provoaca atrofierea neuronilor si îl aduc pe habornicul manelist la acelasi rang cu Babeenstranum (o alta ramura a suprafamiliei Habotnicae), unde deja s-a observat o auto-lobotomizare acuta.
Biologii de la Institutul de Parazitologie si Virusologie din Raisonland au demonstrat in iulie 2010 că unele specii de Habotnicus, pentru a neutraliza duşmanul, pot să pulverizeze substanţe chimice agresive asupra lui. Specia Habotnicus Muselimus isi depune progeniturile in habitatul altor specii care au fost prealabil amorţite. Duşmani naturali ai habotnicilor sunt Licens Meditator (familia Rationalis), Ateus Vulgaris, Laicitatus Communis care observa evolutia progeniturilor de habotnici si le implementeaza o educatie rationala.Habotnicus au fost răspândite iniţial numai în Europa, Asia si Africa, dintre care unele specii au ajuns ulterior şi în America si Australia. In ziua de astazi, exista un antidot la muscatura de Habotnicus, si anume vaccinul "Logicsil" pus la dispozitie gratuit in toate centrele de preventie ale
ASUR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu