sâmbătă, 11 februarie 2017

Partidul Sfântului Dragnea



Un lup gamma din haita Partidului Sfântului Dragnea, Cosmin Pigui, primar în Peștișani din județul Gorj, declara
„Văd ceva prostime și multă prostie! Niște aurolaci cumpărați sau prea înguști la minte să facă față manipulării realizate de oamenii lui Soros! Ghinion! Vă știu pe toți atoatecunoscătorii ONG-iști și ziariști din București ca slugi finanțate de Soros!”.
Bine-înteles, ca orice lup gamma, el nu e decât un animal dominat de masculul alfa, care se stie, a fost domnitorul Teleormanului, tara lupilor viteji, daci si iubitori de tescovina. Si, ca orice lup dominat, Nea Pigui s-a gandit sa-si ridice coada si sa-si afirme virilitatea cand sefu' era ocupat cu lupoaica alfa. Timp de cateva nano-secunde, chiar s-a crezut mascul beta si campionul proprietatii de partid. Dupa umila lui parere, ursul Soros trebuia sa fie haituit prin fan-clubul sau de veverite, iepurasi, pisicute si alte vietuitoare micute, platitoare de zeciuieli. Asadar Nea Pigui a facut un calcul rapid si, stiind ursul Soros cam zgârcit, s-a gandit ca fiecare vietuitoare iesita in poiana la proteste, ar fi primit de fiecare data, vreo 30 de alune. Cum poiana era mai tot timpul plina, lupul nostru a innumarat timp de vreo doua saptamani, vreo 2 milioane de vietuitoare. Ceea ce duce la imensa suma de 60 de milioane de alune. Amu' saracu' lup nu prea stie rostul alunilor din padure. Daca ar fi avut stofa de economist agrar, ar fi inteles ca 60 de milioane de alune ar reprezenta vreo 600 de tone de alune si atatea tone nu sunt produse in padurea cu pricina care, de altfel, e specializata in jir pentru mistretii pusi la ingrasat pe contu' partidului. In fine, saracu' lup visa fripturi impanate cu alune si stropite cu miere, dar asta e o alta poveste.

Lupul Pigui e numai unul dintre sutele si miile de lupi gamma care graviteaza in jurul masculului alfa, ca si Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, care declara pe 2 februarie :
„Eu fac parte din aripa talibană a PSD şi nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva." 
Macar asta e sincer, iar sinceritatea e o trasatura rar întalnita in Partidul Sfântului Dragnea. Ii recomand calduros canidului sa-si cumpere o masca de gaze, fiindca poiana a inceput a miroasi a usturoi. Iar usturoiul, se stie de demult, este panaceul universal impotriva licantropiei si a infectiilor bacteriene aparute in urma putrefactiei moastelor linse cu sarguinta de catre toti beta, gama si omega din partid. 

Mai sunt si altii... si toti la fel de frustrati fiindca natura n-a facut din ei un alfa veritabil. Dar de ! Li s-a promis de la centru ca exista intotdeauna un loc pentru mai bine si o traista mai profunda. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu